Lavinerva Bugun saglik ocaginda aylık kontrol esnasinda 4 aylık bebeğimin bıngildagi kapanmak üźereymis bir çocuk doktoru görsun dediler. Böyle bi dutum yaşayan var mi. Açıkcasi aile hekimim beni biraz korkuttu. Sizler böyle bi süreci nasil atlattiniz 🥺
Utkucan Lavinerva oğlumunki 4 aylıkken kapanmıştı şuan 8 aylık her ay çocuk doktoruna gidiyoruz baş muayenesi falan yapıyor baş çevresi ölçüyor düzenli büyüme varsa sorun olmuyor oğlumda düzenli büyüme var ancak olmasaydı ameliyat falan gerekecekti
esraeerdogann Lavinerva tam 4. Ayda tamamen kapandı benim bebeğimin şuan 6 aylık çok şükür baş çevresi büyüyor baş çevresi büyüyorsa problem olmaz korkmayın 💜
Sareerdogan Lavinerva yorgunluktan tam anlayamadım 🤔 kaç defa da okudum bungildagin kapanması iyi bişeymismis
Haydinn Lavinerva canım hiç korkma bana da 2. Ayda kapanmak üzere demişti 3 buçuk aylığız hala kapanmadı ve kendi doktorumda ilk 3 ay kapanmamasını isteriz sonra kapansa da endileşelenecek bi durum değil demişti
Lavinerva esraeerdogann baş cevresi büyümesi icin ek olarak bir seyler yapilabilir mi. Yoksa öylece beklemek zorunda miyim acaba. Ya da ne biliyim bıngiladaginin kapanmasinin yavaslamasini saglamak icin bir seyler yapilabilir mk
esraeerdogann Lavinerva malesef canım ama kötü düşünme iyi düşğn hemşire sana bişey demedimi baş çevresiyle ilgili iyi falan diye birde şuan baş çevresi kaç cm internetten de araştırabilirsin
Lavinerva esraeerdogann şuan icin sıkınti degil dedi bas cevresi büyumus ama diger ay icin bir sikinti teskil eder mi diye telaslandim
Lavinerva Sareerdogan aile hekiminin söyledigi kadariyla bingildagin kapanmasi iyi bir sey degilmis. Ama bas cevresi yeterince büyüyorsa sikinti olmazmis kapanmasi
esraeerdogann Lavinerva hayır canım merak etme büyüyor sonuçta iyi düşün korkma Allahın izniyle bişey olmaz erken kapanınca illa sorun olacak diye bişey yok
Utkucan Lavinerva hiç korkma canım o çok düşük bir ihtimalmiş ama yinede kendine iyi bir çocuk doktoru belirle ve ona göre git muayeneye sürekli sağlık ocağındaki doktorlar falan doğru ölçüm yapamıyor yarım cm bile önemli bu durumlarda da tedbirini almış ol
Ilknur12 Benim oglumun 2 aylikken tamamen kapandi cok sukur bi sıkıntı çıkmadı her hastane kontrolunde kafa çevresi ölçülür suan 10 aylik