NekwaSultan Ayxanimm19 humana stil tea günde 3 fincan Tavuk yumurta tahin helvası bol su firsat buldukça uyku. Hergun dus göğüsleri sicak tutmak mesela havlu isit koy bol bol emzirmek tabi bos meme sut dolar👍🏻
Deletedmom115 Ayxanimm19 Her gün yiyemedim sıktı artık haftada 2 3 kere falan rezeneyi her gün 3 fincan içtim ilk 3 4 ay boyunca
Deletedmom221 günde 2,5-3 litre su dereotu kuru incir rezene-anason karışık bitki çayı bide solgar b12 250 tablet vitamin
Emirinannesiii Milk tea diye bir çay günde en az 3 kere mutlaka 🙏 tabi dinlenmek uyku ve su da çok çok önemli..
Deletedmom277 Ayxanimm19 humana still tea günde 3-4 bardak içerdim. Onu içtikten sonra siyah çay bile içmek istemezdim😀 ve ısırgan otu. Isırgan otunu alın. Bir bardak kaynamış suya bi tutam atın. 1 çay kaşığı da kimyon 10 dakika demlensin. Süzün ve için 🌸
Melek21 Ayxanimm19 bence dinlenirseniz ve rahat olursanız Rabbimin bütün nimetleri insana şifa oluyor
Melek21 Ayxanimm19 bence dinlenirseniz ve rahat olursanız Rabbimin bütün nimetleri insana şifa oluyor