Caylakanne Sleepy kullanıyorum geçil yapmayı düşünüyorum. Bebem natural kullanan var mı memnunmusunuz içeriği nasıl bilen var mı?
fgnrcp2704 Caylakanne bı çok beze göre sleepy gayet iyi ve uygun bebeginiz alistiysa bide degistirmeyin bence
Caylakanne Prensesannesi38 2 tane denedim ama bebeğimde bi sıkıntı yapmadı pişik vs 7 aylık olduk doğduğundan beri sleepy kullandım biraz daha uygun diye geçiş yapıcam ama sızıntı vs yaptı mı peki sizde
Caylakanne fgnrcp2704 alıştı 7 aylık oldu şu zamana kadar hiç değiştirmedim ama daha uyguna geliyor bebem natural kararsız kaldım siz kullandınız mı memnun kaldınız mı?
Caylakanne Miniknur 2 adet denedim pişik yapmadı ama sık sık değiştiriyorum altını. Bebek olunca çok hassas davranıyoruz ya olursa diye korkuyorum açıkçası değiştirmeye ama daha uygun bebem natural karsrsız kaldım
Miniknur Caylakanne o kadar uzun süre bırakamadım bile 2-3 saatte bir değiştirdim 4. Bez de pişik oldu. Geceye kalamadı resmen.
Ask35tego Ben kullandım 4 ay hiç bir sorun yaşamadık şimdi bayb turco aldım sleepy de kullandım ama onlar daha çabuk toplanıyor.bedenleri de küçük gibi Bebem natural gerçekten güzeldi
Caylakanne Ask35tego slepyy kesinlikle bedenleri küçük ama alıştı da baby turco hiç kullanmadım. Şuana kadar sleepyle devam ettim ama bi paket alayım bakalım inşallah memnun kalırım 🌸
fgnrcp2704 Caylakanne ben hep Molfix kullandım bebem naturelde 1 numara kullandım ama oda doğduktan sonra 1 hafta hastanede yattı bebeğim hastaneye vermiştim nasıldı bilmiyorum inanki
Caylakanne fgnrcp2704 oyy anladım çok geçmiş olsun sizede bi paketle deneyim bakalım inşallah ni sıkıntı çıkmaz ☺️
fgnrcp2704 Caylakanne çok teşekkür ederim küçük paketlerden dene bakalım umarım begenirsin kuzucugun da poposu pişik olmaz inşallah ❤️