Mom73727 Hanımlar kızım 14 aylık emziği bıraktırmak istiyorum ama aşırı düşkün öneriniz var mı vermediğim de ağlıyor dayanamayıp geri veriyorum 😢
Esila15 Mom73727 benim kızımda 13 aylık . Bende bıraktırmak istiyorım ama bi anda bıraktırmamak gerekiyormuş . Doktorumuz da 2 yaşına kadar normal sorun olmaz dedi . Ama ne kadar kısa zaman o kadar iyi diye düşünüyorum . Ne yapacağım bilmiyorum.
Esila15 Mom73727 ama sanırım önce gündüz vermemeye çalışacağım . Sonrasında sadece uyurken .. sonra uykudan nasıl keserim bilmiyorum.
ARZUMM35 Mom73727 canım kahve sür emziğe yada emziğin emilen yerinin yarısını kes kuzenim de aynısını uyguladı emziği şuan gösteriyor kaçıyor emzikten kızı
BusraG Mom73727 16 aylık bizimkide. Sürekli emzik alıyorum artık. Önce de zor alıştırmıştım emziğe. Kolikti. Çok rahat etmiştik emzikte. Şimdi de birrakmıyor :)
Mom73727 Esila15 kızımda gece uykusundan bazen mızırdanıyor emziği vereceğimi bildiği için. Vermeyince ağlıyor susmadan 😁
Adu Benim eşim de çok düşkünmüş emziğe bebekken. Annem ne yapsa bırakmamış. En son emziğine iğne ile delikler açmış emzik hava geçirdiği için istediği performansı alamayan eşim de bırakmış emziği 😁 işe yarar mı bilmem ama denemekten zarar çıkmaz :))
ARZUMM35 Mom73727 valla kuzenimin kızı emziksiz adım atmazdı şimdi emzikten kaçıyor annesi gösterince no no demeyi öğrenmiş no no diyip duruyor 😅😅😅