rabiss12 Bur süpürge almak istiyorum ama evladiyelik yani taksitle alacağım kendi paramla şu anlık çalışıyorum Dyson alaşım var V8 absolute iyi mi V10 v11 arası fark ne tek çekim gücü mu pek anlayamadım fikir verir misiniz
Msglm rabiss12 canım v15 kullnıyorum inanılmaz memnunum, ledli başlığı ile her tozu görüyorsun. Gerçi dysonun her modeli çok iyi
Denizzz88 rabiss12 v8 kullanıyorum çok memnunum diğerlerinin farkı işte şarjı daha çok gidiyor falan çekim gücünde çok belirgin bi fark olduğunu sanmıyorum v8 de gayet yeterli tüm evi tek şarjla bitiriyorum diğer kablolu süpürgemi hiç kullanmıyorum gibi bişey artık
Banu_alper rabiss12 bende yakin zamanda xiaomi aldim dyson kullanmadim onu tam bilemiycem ama bendekinden memnunuz fiyat olarak daha ucuz dysonda dugmeye basili tutup supurmek gerekiyormus ama bunda oyle bir durum yok otomatik bir arastirin bence YouTube da da videolari var
rabiss12 Denizzz88 valla asgari ücret alıyorum kendim çalıştığım için V8 alacağım iyi bir şey olsun diye ama farklı farklı yorumlar var gerçekten çekiş gücü iyi bir şey olsun isterim teras katta oturuyorum aşırı toz giren bir evim var yani