Ada_Deniz Burun tıkanıklığı için var mı tavsiyeleriniz? Kızım 1,5 yaşında doktor kara mürver sambucol önerdi takvie olarak ilaç falan vermedi sık sık burnunu temizle temiz tut dedi geçmedi bir türlü tıkanıklık
EB1661 Ada_Deniz sterimar üzerine tanımam sıkıp 3 5 dakika sonra enjeksiyonla çekiyorum mis gibi oluyo bayada çıkarıyo rahatca uyuyo artık 🙏
Birdownannesi Ada_Deniz Baş ucuna soğan kesip koyuyorum ben, şuan bizimkide tıkalı, ama doktorumuz burun spreyi de verdi ayriyetten.
Ada_Deniz EB1661 bulamadık onu internetten sipariş verdim gelmesini bekliyorum bende başka bir sprey var pek işe yaramıyor zar zor sıkıyorum çok ağlıyor silene kadar canım çıkıyor nasıl çekerim onu da bilmiyorum otri bebe de aldım bakalım bir an önce gelir inşallah
Ada_Deniz pembekoalam çok iyi kızım evi başımıza yıkar ama yapmak lazım böyle yoksa daha kötü olacak zorla sprey çıkıyorum hapşırırsa çok çıkıyor rahatlıyoruz çekmedik otri bebeyle falan inanılmaz ağladı
Ada_Deniz Birdownannesi sprey pek işe yarmadı gibi bizde soğan keseyim bir de karanfil batırıyorlar içine sanırım
EB1661 Ada_Deniz bence huylu çocuk hicbirşeye izin vermiyo benimki spreyi sıkmamada temizlememe asla izin vermiyo binayı inletiyo ama işlem sonrası rahatlığı yüzünden belli oluyo biz kırk takla atıyoruz sadece 🤦🏻♀️ bende orti bebeyle çekiyorum ama benimki hiç sevmiyo 🙄
Birdownannesi Ada_Deniz evet varsa karanfille birlikte başına koyun idare ediyor en azından uykusunda, çok geçmiş olsun
pembekoalam Ada_Deniz sf ile yaptıktan sonra tekrar çekmeye gerek yok hiç. Hapşırma ve öksürmeyle atıyor ne varsa
Ada_Deniz Kızlar sonunda aspiratör ile çektik burnundakilerş evi başımıza yıktı ama olsun yaptık yani daha iyi şimdi doktorada gittin verdiği vitaminlere aynen devam dedi. Bugün daha az burun akıntısı