gizem161216 2 aylık bebeğim var 4 gündür kakasını yapmıyor anne sütü alıyor doymadığı günler mama veriyorum sadece oda bir kere günde ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Tosbik6 gizem161216 ben bi çay kaşığı zeytinyağı (hakiki) veriyordum günlük kaka yapana kadar 3 kez falan sağlık ocağımda 3 güne kadar verebilirsin demişti huzursuz mu bebiş peki ?
gizem161216 Tosbik6 yok sadece gazı var onuda çıkartıyo zaten 10ngğn müddet fikn demişler ama bilemedim
Tosbik6 gizem161216 evet 10 güne kadar normal deniyor ben4. Ayda yaşadım 6 gün falan yapmadığı oluyordu bi süre bu durum böyle devam ediyor sonra tekrar normale dönüyor takip et say günleri huzursuzluğuna karın sertliğine bak zeytinyağı verebilirsin dediğim gibi 🌸
gizem161216 Tosbik6 zeytin yağı var ama çok küçük değilmi vermek için birde çok iyi değilmiş zeytin yağı aslında bağırsaklarda donma yaparsa daha kötü olurmuş doktor öyle söylemiş bir arkadaşıma bilemedim yaa
Tosbik6 gizem161216 ben vermiştim 🤷🏻♀️ Annemlerin tecrübelerine ve sağlık ocağına güvenerek bu kişinin kendi kararı tabiki🌸