_dobraanne_ Kızlar mağaza açacağım ama isim bulamıyorum lütfen aklınıza gelen isimleri yazarmısınız ama dışarda gördükleriniz olmasın yorumlarınızı merakla bekliyorum isim önerisini beğendiğim kişiye ufak bir hediyem olacak ❣️
-Gizem- _dobraanne_ öncelikle hayırlı olsun şimdiden bol kazançlar dilerim. 🍀 Sizin veya bebeğinizin ismi kısaysa yanına ‘bebe’ ekleyerek yazabilirsiniz. Ben bir mağaza açsam kendi adımı koyardım 😅 ‘gizembebe’ yada ‘gizem baby&kids’ gibi
Bekirtalhammmm _dobraanne_ hayırlı uğurlu olsun bbol kazançlar internetten sipariş düşünürseniz bize instagram adresinizi yazmayı unutmayın ❤️❤️ isim önerileri aklıma gelenler Bambino (İtalyanca bebek /çocuk demek ) Pofuduk giyim Agucuk butik Dhaa turetebilirim ben mağaza açacaktım Ekla butik diye nasip olmadı eşimle isimlerimizin ilk iki harfiydi 😂😂😂
_dobraanne_ Haydi kızlar yardımcı olun bana İnstagram üzerindende satış olacak içinde bebe ve kıds kelimeleri geçebilir
_dobraanne_ -Gizem- ah olabilirdi ama Rümeysa ismine uyduramadık oğlumda Ömer Faruk ismi Rümörbebe 😅🙅♀️ Teşekkür ederim Allah razı olsun ❣️❣️
_dobraanne_ Senem1234 yani anlamı güzel ama ilgi çekici değil instagramda da satış sayfası olacağı için ilgi çekmez çoğu isimde alınmış malesef :( öneri için teşekkür ederim 🦋
_dobraanne_ Bekirtalhammmm instagramdan satış olacak o kesin ilerki zamanlarda trendyolda mağaza da açacağım inşallah teşekkür ediyorum çok güzel türetmişsiniz ben yazdıklarınız varmı kullanılıyormu bi bakayımmm siz türetmeye devam edin lütfen ❣️❣️❣️
Minnakelifim03 _dobraanne_ Hanimişbaby Bücürük Fingerbaby Bak şu bebeğe Be-be-ron Yumurcak Junior giyim Baby store Hay baby Baby house Lady baby My baby Baby room Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım. İşin hayırlı olsun
MeteNaz _dobraanne_ Cotton Candy olabilir yani Pamuk Şekeri hem ürünlerin pamukluluğunu da vurgulamış olur :) lavaboda aklıma geldi 🥰
Ozlemmpamir _dobraanne_ trendyola hemen girmeyin 1 sene falan geçsin mağazanız otursun müşteri kitlenizi oluşturduktan sonra girin tabi siz bilirsiniz yinede ben tecrübe edindiğim için söylüyorum takı sayfam vardı 🤷🏻♀️