prenses10 gzd81 yok sadece yrım gün bakıyor o yüzden biçok şeyi göz ardı ediyorum. Mamasını yapıyor çamaşırını asıyor ütüsünü yapıyor elimde olsa kendim bakardım tabi
gzd81 Barlas35 biz uzaktayiz annemde kayinvalidemde gelmiyor ve gardiyanım 24 saat mesai oldugunda guvenebilcegim birini ariyorum bulabilirmiyim bilmiyorum ve guvenemiyorum
gzd81 prenses10 Himm ben gardiyanim her zaman degil ama arada bi yatili kalma sartiyla bulmam gerekiyor esimle 24 denk gelirse diye ama guvenemiyorum nasil bulcam bilmiyorum
Barlas35 gzd81 sizin zormuş maalesef 🙁 benim çok şükür sabah 8.00 de ders başlıyor 13.30 da bitiyor . Branş öğretmeni olduğumdan arada boş derslerim de olacaktır evde yakın gelip arada emziririm diye düşünüyorum . Ama sizin 24 saatlik nöbetler çok zor bakıcı bulmak da zor olur bu sebeple
gzd81 prenses10 o uzman çavuş ben gardiyanim her zaman degil denk dustugu gunler onun disinda bazen gelmeyecek bazende 5 e kadar
prenses10 gzd81 Allah yardımcın olsun bu devirde çalışmak mecburş oluyor ama kendin baksan daha iyi olur. Veya bu kadar uzun süre için eğer mümkünse anne, kaynana rica et derim. Kimse onlardan iyi bakamaz. Kendi canları çünkü
gzd81 prenses10 kendi canlarida gelmiyor ikiside neler dedim bi bilsen kaynanamin cocugu var annemde evinden baska yerde kalmiyor buraya gonderirsin diyir
inthequeue gzd81 Bu devirde kimseden yardım istemiyceksin kendi canları kanları da olsa gelmiyorlar bacım. Bul birini tak kameranı baktır. Parası neyse ver Allah kimseye muhtaç etmesin
Drn05 gzd81 valla şimdiden çalışma stresi tuttu. Birde benim kız alerjik. Çalışmadan da olmuyor bu devirde. Hem çalışmayı çok özledim hem asla bırakmak istemiyorum. Kayınvalidemlerle aynı binada oturuyoruz. O bakacak arada annem gelir takılırlar artık
gzd81 Drn05 biz oyle degiliz baska sehirdeyiz o yuzden gelmiyorlar bakmaya bilmiyorum napicam 24 saat kalabilcek bulabilirmiyim o da mechul