Dorukatesin-Annesi Kızlarr oğlum 13 ay lık etrafı tutup rahatça yürüyor ama tek başına asla yürümüyor hemen oturuyor ne zaman yürür yada yürümesi için nasıl cesaretlendiremeliyim
MiracAlpinveUmutunAnnesi Dorukatesin-Annesi Karşısına geçip oyun yaparak size doğru yürümesini sağlayabilirsiniz. Yürüdükçe daha çok heveslenecektir.
sunflower Dorukatesin-Annesi benim oğlum da tek başına ayakta duruyor biraz ben elinden sadece tutuyorum yürüyo o şekilde ama tek başına yürümeye korkuyor galiba düşecem diye ellerini bana uzatıyor😄🤗 bizimkide çok iyi sıralıyor koltukları elinden tutup yürütün bol bol zamanla hepsi olur inşallah 🌸
mrvurz Dorukatesin-Annesi 1 ay içinde yürür canım karşısına geçin ellerini tutun bazen bırakın yavaş yavaş alışacaktır benim oğlumda öyle oldu
Dorukatesin-Annesi sunflower benim oğlumda çok iyi sıralıyor inanılmaz bir hızla ama asla yürümek istemiyor yürüme arkadaşı yürüteç herşeyi var ama yürümeye niyeti yok
sunflower Dorukatesin-Annesi Oyuncaklarla güle oynaya yürütmeye heveslendirirseniz belki o zaman yürümez mi acaba😊
Dorukatesin-Annesi mrvurz yapıyoruz ama bi sefer yapıyorsa ikincide oturuyor istemiyor inşallah dediğin gibi olur
fgnrcp2704 Dorukatesin-Annesi Tesfik et sürekli bide geçenlerde bı video gördüm havlu ile yürütüyor su biri havluyu kollarının altından geçirip arkadan tutuyordu