4mevsim_1esila Kızlar kızımın hiriltisi var kedi gibi mirliyo doktor hırıltı yok deyip gonderiyo nasil ya hırıltı geliyo diyorum bı anlık gidio geri geliyo hırıltı akıl verin lütfen ne yapayım
Syktoprak 4mevsim_1esila ay canım benimde aynı doğduğundan beri ama beni sadece heyecanlanınca oyuncağa mamaya ozaman oluyo normalde uyurken yok dr yok dedi gönderdi
Derya-Anne 4mevsim_1esila benim oğlumda da oluyo sanki boğazı balgam dolu gibi hırıl hırıl ediyo hatta su an uykusunda bile hırıldıyo ciğerlerini falanmı üşütüyo acaba bu çocuklar evimin içinde sıcak ama anlayamıyorum. Bu arada doktora götürmedim hiç bazen burnu tıkanıyo fizyolojik su sıkıp aspiratorle cekiyorum akşama yine tıkanıyo yine aynısını yapıyorum
4mevsim_1esila Haticekkbkr bir doktora daha götürdüm oda ciğerler temiz diyor ama hırıltı duyulmayacak gibi deil kedi gibi mirliyor resmenn
Mervebdr 4mevsim_1esila aynı sorunu bende yaşadım burnu tıkalıydı bi kaç kez yıladıktan sonra düzeldi
AmyMom bizimkinde de vardı soğuk buhar verdiler bi de şurup kullanmaya başladık burnunu temizleyin mutlaka
Vuslat23 Bol su içir banyoda buharda tut bıraz , burnunu serum fizyolojik temızle, yada sütünü sık temizle
Derya-Anne 4mevsim_1esila bebeğin kaç aylık canım benim oğlum 2 buçuk aylık uyurken sürekli sesler çıkartıyo inler gibi sesler bazen az bazen çok
Derya-Anne 4mevsim_1esila bebeğin kaç aylık canım benim oğlum 2 buçuk aylık uyurken sürekli sesler çıkartıyo inler gibi sesler bazen az bazen çok
Lulemom 4mevsim_1esila ilk zamanlar bizde de vardı. Burnunu iyi temizleyemiyormuşuz. Sonra videolardan falan öğrendik. Direk enjektörle sıkııp aspiratörle çekiyorum. Hiç hırıltı kalmadı.
Denizdrk Boğazında balgam vardır, ciğerler temizse hırıltı balgamdan kaynaklanır. Bizde de durum aynı. Geçmiş olsun 🌸
Ask35tego Denizdrk benim oğlum da 5 aylık ciğerler temiz streimar sprey ile temizliyorum ama o balgamı çıkaramadım ne yapmalıyım acaba 🌺
Aslihan1621 4mevsim_1esila hırıltı olduğuna emin misiniz çünkü doktor hele iki doktor iyi diyor belki burnundan geliyordur fizyolojik serum kullanıyor musunuz belki boğazından geliyordur
Denizdrk Ask35tego bende çözüm bulamadım henüz, zaditen vermişti doktor onu kullanıyoruz 3 gündür, öksürüğü biraz azaldı. Bir de bir hemşirenin sayfasında görmüştüm balgamı yerinden oynatip çıkarmak acamiyla Gaz çıkarır gibi sirtina vuruyorum
Nesizade 4mevsim_1esila benim oğlum da öyleydi doktor aletle baktı ciğerlerinde bişey yok dedi hava verdi yolladı öksürükte vardı başka bir doktora götürdüm ciğer filmi çektirdi leke gördü antibiyotik ve havaya başladık çok şükür geçti
eylulmin 4mevsim_1esila diş çıkarıyor olabilir mi acaba? Kızım 17 aylık olmak üzere ve hırıltısı var. Ne zaman diş çıkarmaya başlasa hırıltısı da oluyor. Şu an üç tane çene dişi çıkıyor.