Berosss Kızlar 5 gunlukken 22 değerle hastaneye yatıs yapılmıstı 8 ıle cıktık hastaneden. Bebegım bugun 23 gunluk ve değeri 10 şimdi düşmuyo başına gelen var mı boyle
muennesgenc Berosss kızımda yaşamıştık hem meme hem mama olarak çok sık şekilde besleyerek geçirmiştik
Emirin_Annesii Berosss benim de bebeğim şuan da bir haftalık 21 ile hastaneye yattık şuan da düşüyor hala işin tedavisinde inslalah çıkınca artmaz bizim ki de siz kaç gün yattınız hastane de
Berosss muennesgenc ben sadece anne sütüyle beslıyorum oyuzden mı gecmıyo acaba. Sız nekadar sıklıkla besledınız nekadar zamanda gectı
muennesgenc Berosss yarım saatte bir meme tekrar yarım saat sonra 30cc mama en fazla 40 dakika ara veriyordum gece sürekli ışık açık oluyordu florasan lamba öneriyorlar genelde
Alminazli Berosss Canim teste girmeden önce karnının tamamen tok olduğundan emin ol emzir öyle ver test yapsınlar kan şekeri düşünce yüksek çıkıyor değer
Berosss Emirin_Annesii 2 gece kaldık tünel adlı bı kuveze koydular çift taraflı mavi ışın verıyor. Cıktıktan sonra yukseldı hala dusmedı
Emirin_Annesii Berosss bizim de öyle içim gidiyor 4 gündür orda bi yükseliyor bi düşüyor Allah im yardimcimiz olsun buna da şükür ama gerçekten çok zor bir durum sürekli kan almaları beni çok etkiliyor 😔
Elifmavi muennesgenc Berosss bol su içmeniz gerekiyomuş sizin sütünüzden alan bebek idrarla atıyomuş sarılığı bizde sarılık geçirdik artık iyi
Berosss Emirin_Annesii evet canım bıde ayrı kalmak cok zor gercekten Rabbım hepımızın yavrusunun şifasını versin ınsaAllah