inci_34 HaticeClk ya bunu direk sağlık ocağı yapmıyor mu bizimki eczaneden alacaksınız iğneyi buraya gelin yapalım dedi fiyatı ne kadar acaba
Prensesannesi1308 HaticeClk arkadaşım bununla korunuyor 5 aylık bebeği var ve şuan 2 aylık hamile çokta güvenmeyin önleminizi alın derim 100 de 100 koruma sağlamıyor
KahveliAnnee HaticeClk bende istemistim 3 aylik iğneden doktorum önermedi ben karşıyım yapmam dedi yaptırmadim bende şunu diyeyim düzgün şekilde korununca birsey olmuyor diye düşünüyorum
BalKizimElisam inci_34 önceden aylık kullanıyordum 60 TL veriyodm eczaneye sonra 3 aylığa geçtim 20 TL verdim eczaneyi.
Firdevs167 inci_34 eczaneden alıp sağlık ocağına götürüyorsun canım öyle yapıyorlar ben öyle yaptırdım
Firdevs167 Prensesannesi1308 iğne mi tam koruma sağlamıyor canım geri çekilmeye prezervatife göre daha koruma durumu yüksek değil mi ya aman beni korkutma bide ha 😂 bende iğne yaptırıyorum da
Firdevs167 Merisuu eşim hiç korunmuyor geri çekilme bile yapmıyor iğne yaptırdım ama gene de çok korkuyorum valla ah bacım 😢😂
Firdevs167 Merisuu Allah korusun kız aman dur daha bebem çok küçük tek çocuk istiyorum zaten inşallah tabi 😂😂😂