Zeynepdefne27 Biz 23gunluguz ve 1ay asisindan once atesolcer almak istiyorum onerdiginiz memnun kaldiginiz var mi?
senem9 Zeynepdefne27 şu çok satan 60-80 lira bandındakilerden almayın. Başlarda evet iyi iş görüyor ama şuan bizimkş bozuldu 1 yıla doğru
Zeytinimbenim Zeynepdefne27 kulaktan ateş ölçer daha kesin sonuç veriyor sanırım. İç ateş gibi durumlarda da kontrol altında olur.
Zeynepdefne27 senem9 Yok onlardan almayi dusunmuyorum kaliteli birsey olsun istiyorum dogru sonuc veren bazilari herdefasinda farkli sonuc cikarip ikilemde birakiyormus insani😑
Zeynepdefne27 Zeytinimbenim kullandiginiz memnun oldugunuz var mi bir marka antropologanne siz memnunmusunuz kullandiginizdan
Zeytinimbenim Zeynepdefne27 ben kullandığım markayı şu an hatırlayamadım benimki alından ölçüyor ama kesin sonuç vermiyor çünkü hastanede kulaktan ölçtüğünde kızımın ateşi görünüyordu ama alından ölçtüğünde normal görünüyordu doktor öyle tavsiye etmişti
antropologanne Zeynepdefne27 Evet, kulak ve alından olan oda ısısından cok etkilenip yanlış sonuçlar verebiliyor. 8 sn de ölçüyor bu zaten.