Cmre İki gündür bebeğimin karnından sesler geliyor bağırsaklarından sanırım elimi karnına koyduğumda hareketlenme oluyor.başına gelen var mı? Çok huysuz yavrum ağlıyor kıvranıyor uyuyamıyor emmek istiyor sürekli sonrada gazını çıkarmama izin vermiyor itiyor omzuma allınca 😢bide yarın ikinci ay aşımız var😢
Zynp35 Cmre gazi oldu icin ittirin seni bn dizlermn uztune yuz ustu yapip cikaryorm sirtinada hafif vuruyirm cok rahat ediyor dizimin ustunde bacaklarini karnina dogru cektryorm iyoede cok guzel cikaruor gaz
Melikeyigitemre Cmre benim bebegim biberonu cok hizlı cekiyor bakiyorum ki sesler geliyor karnından gaz yapıyormuş hızlı emdigi icin doktorumuz soyledi .😊
Cmre Cevaplarınız için çok teşekkür ederim okadar dikkat etmemize rağmen nasıl yutuyorlar bu havayı anlamıyorum bi türlü😢
Miniktavsan Cmre 2 gündür aynı durumdayız bitmiş haldeyim gece uyumuyo tam daldı diyorum ağlıyarak uyanıyo memeden ayrılmıyor uykusuzluktan yorgunluktan bayılcam artık Bi anda oldu önceki gün yoktu böyle bişey 😣
Mrveysuf Cmre cnm ses geliyorsa çok emmiş olabilir bnm oğlumda öyle oluyor gazını çıkarınca rahatlıyor