GmzSnn rahatlığına hastayım 🤣bende aynını diyecektim bişey olmaz👍🏻 İlaç deterjan felan olmasında tırnak tüy bişey yapmaz. Kim bilir farkında olmadan neler yutuyorlar. Bnmkinin eller sürekli ağızda ne kadar dikkat etsemde yutuyordur bişeyler.
Mehmetalp oyle ama insan yine de telaslaniyor 🙏😊
GmzSnn kiz valla ugrassam denk gelmezdi 😊 ya kucuk olunca korktum tabi birde cevredekiler korkutuyor
Ceren bakma den çewredkiLere zehir deiL sonuçta anneLer zaten tedirgin iyice geriyoLar gereksiznyere mesLekden doLayı onLarca yüzLerce tırnak yiyen gördüm hepside sapa sağLam 😂😂 yanlız denk getirişine baya bi güLdüm
GmzSnn kiz bende cok güldüm kendime üstelik agzina yakın bir sekilde kesmedim ki nasil denk geldi şaştım kaldim ilginc olanda hepsini kestim ucmadi o son bi tanenin cani gezmek istemis 😂😂
Ceren çocuğn canı çektiyse demek 🤣🤣😂😂
GmzSnn demek ki 😂😂 Allah'ım insanın başına herşey geliyor valla sasirdim kaldim 😂
Ceren waah wa daha neLer görcen neLerrrr
[bilinmeyen] umarım canim 🤗 😂
[bilinmeyen] kız bizim serpiLmisin sen 😱😱
GmzSnn ah can ikinci cocugum bu ilkinde gormediklerimi yaşıyorum 😂
Ceren 😂 gördm bide kızın war ama weLaaaakinnn oda ufakmış daha büyüdükçe görün sen heLe bunLar birbirine girsin o zaman çıLdırcan
[bilinmeyen] anam bi sürü serpiL war ama benm nick tek 😂😂😂😂😂 ondan sordum bizimki kesin bu didim benm kafadan konuşuyo 😂
Ceren ayni durumla bende karşı karsiyayim acaba bi sorun oldumu doktora götürdunuzmu lütfen görün