Deletedmom308 15 günlük olduk. Kontrollere ne sıklıkla gitmeliyiz. Doktor bir bilgi vermedi bize merak ediyorum sizler nasıl yaptınız
Ugggg Deletedmom308 bir ay sonrasına randevu alarak goturuyodum ama kabızlık hırıltı gibi sorunlar olunca 20 günde bir goturdum çocuk doktoruna eğer bı sorun yoksa ayda bir kere goturebilirsin
Mrvslck_2019 Deletedmom308 1 ay dolduğunda zaten kalça ve göz muayeneniz var size verilen aşı karnesine yazmış olmalılar. Biz 3 aylık olduk her ay gidiyoruz boy kilo ölçümü yapılıyor ve aylık aşılar da başladı :(
ozdenarda Deletedmom308 10.ayina kadar her ay kontrole gittim doktor değişikliği yaptım 11 de Gelme artık dedi 12 de gidicem kan tahlillerinı göz muanelerini tekrarlamaya ondan sonrada sanırım 3 aya falan çıkar diye düşünüyorum
Deletedmom277 Deletedmom308 15.gün 1.ay kontrolü. Sonrasında her ay gittim. 9.ayından sonra gitmedim. 12.Aylıkken gidicem. Sonrasında 6 ayda bir dedi doktorumuz
Larinaz Deletedmom308 bnm doğum yağtıgım hastanede ilk ay haftada bi kontrol muayenesi vardı ücretsiz hep gittik.2. Ay doluncada rutin kontrole gittik.artık bi sıkıntı oldukça gitmeyi planlıyorum.
kubraer Normalde bebek izlemleri dogunca, 5 gunlukken, 15 gunlukken sonra 1,2,3,4,6,9 ve 12.ay olarak belirtiliyo ama size kalmis tabi