YigitK Kızlar oğlumun beyaz yeleği diğer çamaşırlarıyla birlikte makinede yıkanmış ve rengi hafif pembeye dönmüş😂 Eski haline nasıl getirebilirim rengini? Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
Koala06 YigitK Beyaz zıbınlarının hepsini makinaya attım ama pespembe çıktı😅 içine kırmızı donu karışmış😅😅 ben giydiriyorum içinde kim görcek😅
Aliveannesiiii YigitK tekrar beyazlarla yıkayın. Benim kaç kere başıma geldi pembeleşen kıyafetlerim ikinci yıkamada (ariel dağ esintisi kullanıyorum) düzeldi çok şükür 🙏🏻
Haticelif YigitK kalıp sabun ve minicik domestosla çitile, daha sonra bebek deterjanıyla yoka ve ekstra durula inşallah çıkar canm
YigitK Aliveannesiiii denedim hemde yüksek derecede yıkadım omo ile ama çıkmadı malesef 🤷🏻♀️ yine de teşekkür ederim öneriniz için💐
Koala06 YigitK Ona bende üzülürdüm galiba napalım yapcak birşey yok boşver çabucak büyüyorlar zaten yeni yelekler alırsın 😂
AgentMom YigitK arkadaşlar fikir vermiş. Baktın düzelmiyor siyahlarla at kotlar renk verir, mavi ya da lacivert olur.