gulcanemin Arkadaşlar oğlumun göğüs kafesi çok hırıltı balgami çok var ne yaptıysam geçmedi zeytinyağı icirdim yağladim ıhlamur hepsini denedim gecmedi bildicirin yumurtasını versem mi bı arada 5 ay 17 günlük
Gamze00777 gulcanemin 2 yaşından önce önermiyorlar bıldırcın yumurtasını bence verme. Bi doktora götür. Çünkü sindirimi çok zor yorar bebeğini alerji yapma olasılığı da fazla
77Ozge77 gulcanemin Bıldırcın yumurtası çok aşırı protein içeriyor 6 yaşında ki oğluma bile doktor verme dedi
1anne_xd gulcanemin buhar verseniz aslına düzenli bir şekilde ağırlaşmadan hastaneye gitmenizi tavsiye ederim benim oğlumda oldu salgın zten bu hemen götürdüm düzenli kullandım ilaçlarını geçti ama bi arkadaşımızda oğlu vardı götürmedi evdeki ilaçları vs kullandı ağırlaştı astıma döndü o yüzden çok bekletmemekte fayda var
gulcanemin Gamze00777 doktora gittim 5 gün yatış verdi şurup hiç fayda etmio balgam çok var oğlum gece uyurken nefes bile alamio
gulcanemin gulcanemin evet ama bronşite dair herhangi bişey veremediler azaltın bitane de ağır kesici verdi
Deletedmom27337 gulcanemin bıldırcın yumurtası 2 yaştan önce önerilmiyormuş. Normal yumurtaya göre daha çok alerjenmiş
Deletedmom27337 gulcanemin bizdede hırıltı ve balgam vardı doktorumuz prospan (bitkisel ilaçmış)verdi onunla geçti şükğr. Bir doktorumuza danışın isterseniz.