handed Merhabalar 2ay once normal dogum yaptım dikislerden midir bilmiyorum ama buyuk tuvalet yaparken cok cok acı veriyor kadın dogum doktoru dikislerden olabilir dedi ama hala gecmedi aynı problemi yasamıs olan var mı baska bir doktora gorunecegim olmazsa bilemedim belki normaldir paylasırsanız sevinirim
meeese handed dikişleriniz döküldü mü? Benim de çok zorlandı o zaman dikişlerim duruyordu ertesi gün kendiliğinden düşmüşler yine ağrır mı bilmiyorum 🤷♀️ Afedersiniz katı idi bu sefer normalde yumuşak oluyordu ağrımıyordu. Benim de kuyruk sokumum çok ağrıyor özellikle büyük tuvaletim geldiği zamanlar.yarın ortopedi doktoruna gideceğim.
NekwaSultan handed dogumun zor mu oldu? Benim de uzun bir sure o sekilde oldu tuvaketim gecti kendiliğinden yine de kabiz olmamaya dikkat
Ugggg handed eğer yaparken acı varsa Çatlak olabilir popoda iki ay çok değil ama gene bı zaman geçmiş okadar acı olmaması lazım acı aşırı baharatlı şeyler yememeye çalış bol su iç kabız olmamaya dikkat et ben korkudan ekmek falan yemiyodum çok dikisim vardı ve popoya doğru kesik atmışlar asla comemiyodum .
handed meeese farkında degilim dustugunun doktor iyilesiyor dedi ama diken gibi oluyo dediginiz gibi bakalım insallah gecer gecmezse ben de bi doktora gorunecegim baska. İyerde agrı yok dadece tuvalete cıkacagım zaman oluyor😬
handed NekwaSultan aksine hamileligim de dogumum da cok rahat oldu ama demekki olabiliyor zaten merak ettigim diger hamilelerde de olabiliyor mu sorusuydu demekki benim gibi yasayanlar varmıs cok tesekkur ederim
handed Ugggg evet benim icten de var dikis o da etkiler mi bilmiyorum ama dısardan da var belki dediginiz gibidir cok sukur kabızlık yok su da cok iciyorum emzirdigim icin ama hemen hemen hergun tuvalete cıkınca kabız gibi hissediyor insan acısından 😳sagolun oneriler icin bi ay daha bekliyim gecmezse bi doktora gideyim
Ugggg handed benim bebeğim kabizdi sonrasında gaz yaparken ağlamaya başladı çatlak mi var diye goturdum fazla bişey yok pişik kreminden hafifçe sur dedi sende bı dene istersen hatta varsa kantoron yağı sur
Leyla45 Benimde dikislerim vardi bende cok sorun yasadim, 40 ciktiktan sonra yavas yavas duzeldi, bi doktora gordun istersen canim
Pretttmom handed valla bende de normal oldu normal doğumun çoğunda oluyor maalesef ıkınmaktan. Kabız olduğum an bitiyor her şey benim için geriye acı sızı kalıyor. İlaçlar rahatlattı tabi görün bi Başka yere