kahvekokusuu Burcuuludaq bayb turco doğadan kullaniyorum 5 numara 48 li 40-41 lira arasi değişiyor ama ben genelde getirden veya trendyol marketten falan indirim takip edip daha uyguna aliyorum
Burcuuludaq Yasemin38 bende kulaniyorum ama pisik yapti yada diş çıķiyor ondan pisik oldu bilmiyorum degiştirsem mi bilemedim
3_bebeli_ana Feyyyzza aa nasılsın bende onu kullanıyorum kaç numara sizin benim 5 numara tövbe yarabbim fiyati uçmuş gitmis 96 tanesi 120 lira mı neydi en son
manicurist Feyyyzza kaç numara kullandığınız bez bende baby turco doğadan kullanıyorum ama hiv 60 adet denk gelmedim 5 -6 numara alıyorum genelde gross marketten 48 tl
serebro Feyyyzza baby turco kullanıyordum fiyatı altın gibi mübarek her ay 3 5 TL zamlana zamlana 120tl oldu 😬
OncedenGurme Burcuuludaq prima premium care 4 numara kullanıyorum. En son geçen hafta 126lı pakete indirimdeyken 227 lira verdim 🥺🥺
Gizem_ar OncedenGurme getir uygulamanız varsa ben ordan sipariş ettim premium care 4 beden kullanıyoruz 2 gün önce getir büyükte ilk alışverişte indirim kuponu var 200 tlye aldım ayrıca amazon da da uygun oluyor
minmin-hanim Burcuuludaq Sleepy natural kullanıyorum markette 3 beden 34 lüsü 28tl ama internetten alınca daha da uygun oluyor
Birprensesannesi27 2bebelianne__ biz gecen gn 90 tlye aldık sadrcr kilot bez degildi bide icinde 82 tane fln varsı yanlış hatırlamıyorsam 😧
Mom213678 Burcuuludaq Bi kaç aydır bez almıyorum belediyeden geliyor kurtuldum bu dertten😀Ondan önce bimin bezini kullanıyorduk o zaman 28 liraydi şimdi olmuş 43 tl🤦♀️
Neseli5 Mom213678 nasıl yaptınız başvuruyu acaba yardımcı olursanız sevinirim, hangi bezden gönderiyorlar peki?
Kereminannesiii Burcuuludaq sleepy bio natural kullanıyorum. İndirimleri denk getiriyorum en son şok marketten 80 tane bezi 80 TL ye aldım