SinyorinA Merhaba kizlarr burda bircok paylasim goruyorum gece kesintisiz uyuyor yada 1kere uyaniyor vs diye benim oglum 19 aylik hâlâ geceleri en az 3, 4 kez uyaniyorr 🙄🤯 sizin bebisler nasilll bizimle ayni olan birilerine ihtiyacım varr 😁
herseyguzelolacakk SinyorinA yok valla bizde 16 aylığız hiç daha deliksiz yada gece 1 sefer uyandığını görmedim. Yenidoğan gibi nerdeyse saat başı kalkıyor 🥴
NorthLight SinyorinA bizimki de 19 aylık hala emiyor o yüzden gece birkaç kez meme istediği oluyor, susadığı için istiyodur su ver geri uyusun alışır dediler ama anne sütünün yerini tutmaz sonuçta kıyamıyorum 🤷♂️
herseyguzelolacakk SinyorinA emiyo mu sizinki? Benim emiyo. Doktor su ver dedi ama su verince anlıyo iyice kızıp ağlamaua başlıyo. Mecbur meme veriyorum
Kucukadamimm SinyorinA Dönem dönem değişiyor . Bazen çok güzel uyurken bazen hiç uyumuyor . Bazen gece boyu uyanamiyor bazen 5 dk da bir uyanıyor . 😂 Çok nadir uslu gelmiş uslu giden bebek
Kucukadamimm SinyorinA Şimdi hakkını yemiyeyim bizim ki kısa sürmüyor 😅😅 ilk 6 ay çok zordu ama şimdi herşey o kadar yolunda ki . Arada bı olan bozulmalar bana batmıyor x😅😅
Askimizinmeyveleri SinyorinA 3 yaşında kızım var ve hala gece kalkıyor su içmeye birde 7 aylık bebeğim var bir ona bir ona mekik dokuyorum odalar arasında 😃
elifizm SinyorinA hep mi böyleydi uykuları. Benim bebeğim kucakcı mızmız böyle gören başka bebek istemez ama akşam uykusuna çok çaba sarfedip alıştırdım kesintisiz uyuyor diş gibi bir sorun olmadığı zamanlarda ve herkesteb duyduğumuz jlasik yöntemlerle alıştı