Edoliiii @Zeynep-mina Arkadaşlar kaynana postunu oğluş postunu açan benim kendim bu cinsiyet için post açan yengem girip benden yazmış ya kusura bakmayın bu postun sahibi orijinal olan ben değilim kendisinin telefonu android değil benden girip yazmış ya
Edoliiii gozde_88 Arkadaşlar kaynana postunu oğluş postunu açan benim kendim bu cinsiyet için post açan yengem girip benden yazmış ya kusura bakmayın bu postun sahibi orijinal olan ben değilim kendisinin telefonu android değil benden girip yazmış ya
Edoliiii N2mikedi7 Arkadaşlar kaynana postunu oğluş postunu açan benim kendim bu cinsiyet için post açan yengem girip benden yazmış ya kusura bakmayın bu postun sahibi orijinal olan ben değilim kendisinin telefonu android değil benden girip yazmış ya
Edoliiii Zeynep-mina12 Arkadaşlar kaynana postunu oğluş postunu açan benim kendim bu cinsiyet için post açan yengem girip benden yazmış ya kusura bakmayın bu postun sahibi orijinal olan ben değilim kendisinin telefonu android değil benden girip yazmış ya
Edoliiii bikerem benim 40 günlük bebeğim var şuan bu postu açan yengem 13 haftalık hamile kendisinin android telefonu olmadığı için benim de bu uygulamayı kullandığımı biliyordu girip buraya yazmış kendisi ama böyle olduğunu bilmiyormuş yani anonim sanıyormuş herkesi 😂😂 yani bu postun sahibi ben değilim yengem
bikerem Edoliiii 😁Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin inşallah,hayirli evlat eylesin