_elmaliturtam Milena11 11aylik olacak giydiriyorum. Bende hoşlanmam ama sıcak tutuyor oyuzden giydiriyorum.
Milena11 _elmaliturtam bende bi denerim bakalım sevmezse zorlamicam hiç. Ya bizimkine kalsa kış yaz fark etmez sürekli çıplak durmak istiyor zaten hiç sıcak sevmiyor
Metehan123 Disari cikarken giydiriyorum sadece evler zaten sicak ha benim oglum ayaginda corap durdursa yine giydirmezdim ama asla corapla durduramazsin onu
Alpbeybi Milena11 giydirmiyorum ben. Evde çorap bile giydirmiyorum, dışarı çıkarken de bi tık kalın giydiriyorum. Külotlu çorap beni de rahatsız eder 😂
Milena11 Deniiz şuan takımları zaten çoğu öyle ya patikli tulum ya patikli pijama içinde çorap giydiriyorum
Pinars Missskokulum banyo yapmaktan hasta olunmaz. Aksine çok güzel bir şey. Uzmanlardan sık banyoyu öneriyor
Olric11 Milena11 oğlum 11 ay 18 günlük bu kış giydiriyorum 2 3 yaş alıyorum biraz bol rahat duruyor oğlumda rahatsız olmuyor zaten giyinmeyi hiç sevmiyor evde kurtarıcı
Milena11 Olric11 siz sadece çorap giydiriyorsunuz anladığım kadarıyla. Tek kat bizimkide çorap yerine pijama giyiyor daha küçük olduğu için özgür iradesi yok henüz 😅🙈
Mucadile Ben kızıma hiç giydirmedim 18 aylık. Bence rahatsız bir şey külotlu çorap 🤷♀️ O değil de bu Türk analarının çocuğu üşütme fobisi nolacak bilmiyorum 😅 bence toplum baskısı biraz, hani çocuk hasta olsa anneye yükleniyor millet bunun sonucu olabilir.
Milena11 Mucadile evet ya kesinlikle allah biliyor ya aşırı mantıksız geliyor kat kat çocuk giydirmek hele evde. Benim anam bana hiç yapmamış ben hala daha ne üşürüm ne hasta olurum. Ama banada öyle bir baskı yaptılar ki 😅 acaba diye düşünmeye başladım
BuzluKahve Milena11 evde külotlu corap asla giydirmem. Disarida da giydirmem gerci ahahah. Kizima da sadece elbise altina giydirdim. Kışları biz karlı bölgelere tatile gidiyoruz. O zamanlarda giydirmek icin termal alt aldim sadece. Onun dışında cok soguk bir yerde degilsem dışarıda da iceride de tek kat giydiriyorum. Hic hasta olmadi iki cocugum da bu yüzden
Milena11 BuzluKahve maşallah valla bende öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası. Yinede denemek için alırım bi tane gelin bizi dinlemedi olmasın🤣
espiri Milena11 ben giydirmiyorum canım 2 yaşında hiç giydirmedim çoraplı pijama altları var en güzeli o onlar varken külotlu çorap bana çok mantıklı gelmiyor
BuzluKahve Milena11 bu arada giyim konusuna büyükleri asla karıştırmıyorum çünkü abartiyorlar. Abim haziran dogumlu, temmuz ayinda bronsit olmus kat kat giyinip terlemekten. Gorumcemi de kayinvalidem öyle kat kat giydirirmis, hep hastaymış. Hasta diye daha cok giydirirmis daha cok hasta olurmus. Kısır döngü iste. Su an koca kadin, sürekli üşür. Cok sicaga alistirmamak gerek.
Milena11 BuzluKahve aynen kesinlikle benim anam bana hiç giydirmem iş yaz bebeği yemişim biraz büyüyünce ben istememiştim hala daha hiç üşümem kolay hasta olmam
YoldasYilmaz Milena11 ogluma kisin hep altına ince pamuktan tayt tarz giydiriyorum icim daha rahat oluyor.
Moonlightttt Milena11 bu ben 😂kendim asla giyemem hele ilkokul zamanımda çok rahatsız ederdi beni. Misafirliğe geldim elimde külotlu çorap aldım aldım geri koydum çantaya 😅 karda falan dışarı çıkarken giydiririm de şu an saçma ama rahat edemez diye giydiremiyorum çantada geziyor
Milena11 Moonlightttt 🤣🤣 bende öyle olcam heralde kayınvalidemi yanına giderken çantaya koyarım soğukta giydircem derim 😁