Esmerce Doktor bir dahaki ay yani kızım 5 aylık olunca ek gıdaya başlayacağımızı söyledi. Sanırım kilosundan dolayı 😔 Benim gibi erkenden başlayan ya da başlayacak anneler neler yaptınız yavrununuza yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Babe Esmerce biz 4 bucuk ayligiz gcen hafta kilo alimi yavasladigi icin basladik yani sizden cok cok erken😊 yogurt meyve puresi ve muhallebiyle basladim 3 er gun verdim ama muhallebi vermeyi dusunmiyorum pirinc unu oldugu icin.
ikikizannesi Kizim 5aylik 7kilo ama bn basladim elma armutla basladim yogurt patates havuc kabak la devam ediyorum haftaya corba ypcam kizima ve kahvaltiya baslicam yumurta sarisi ve labne ile
Dilemoztas Benim kizimda suan 5 bucuk aylik bizde 5 aylikken basladik kabak patates havuç veriyorum sebze olarak meyve olarakda muz elma armut veriyorum kati gidaya gecince biraz kaka sorunu olmaya basladi bizde
Aleynatepe Bizim doktor da öyle dedi 6 ay geç kalkmıyormuş ve 5 aylıkken başladım hıc bir sorun yaşamadım ama 3 kuralı uygulayın
Aleynatepe Elma armut yumurta sarısı yoğurt zaten sağlık ocağına gidiyorsanız ebe size yardımcı olucak
Aleynatepe Esmerce yoğurdu 3 gün arka arkaya vericeksiniz ki alerjisi var mı ya da vereceğiniz böceği az tartışın ilk baş çay kaşığı kadar sonra dan azar azar yüksektin
Aleynatepe Narmina ilk başlar da az yemesi lazım tadım sadece öyle düşünün ve 1 sevmiyorsa ikinci tadım da onlara daha değişik geliyor