Yusufeda Annem televizyon açsan çocuk şimdiye konusurdu diyor daha 11 aylik oglum dede baba gel at attim felan diyor annem şakır sakir konussun istiyor
Missfistik Yusufeda şimdi 18. Ay aşıdından geldik. Hemşire kesinlikle açmayın geriletme yapıyor dedi.
Tombikdonerartikcokpahali Yusufeda ne demesini bekliyor😂 muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine mi demesini bekliyor anneniz😂
Zorundamiyim Tombikdonerartikcokpahali belki şemsipaşapasajındasesibüzüşesiceler demesini istiyor da olabilir
Yusufeda GoGirl bende diyorum TV engel herseye oyuncaklariyla oynasın evin içinde gezsin oyalansin ama yok illa aç biz actikda ne oldu bisey olmadi diyor
Tombikdonerartikcokpahali Yusufeda türkçe de en uzun kelimeymiş. 😂 annenin küçük çocuktan ne bekliyor gibisinden yazdım.😊
Yusufeda Tombikdonerartikcokpahali yok cnm izletmiyorum bende izlemiyorum onunla vakit gecirmeye calisiyorum ben iş yaparken arkamda gezer herseyi beraber yapariz
Tombikdonerartikcokpahali Zorundamiyim 😂😂olabilir. Kişiliksizleştiricileştiriverebileceklerimizdenmişsinizcesine de demesini istiyor olabilir.
Boncuk1421_ 3 aylık kızıma internetten siyah beyaz şekilli vidalar ver onları açıyorum sadece . Ama bazen bakıyor koca insanlar gibi .. haberleri falan izliyor cevap veriyor gülüyor. Artık yavaş yavaş unutturmaya çalışıyorum