minik_mucizem35 Kızlar İzmir İçinde Önerebilceginiz Tam anlamıyla İşinin Ehli bir doktor Varmiii İlgili bir doktor detaylarıyla beraber insani rahatlatan birini artıyorum 🤦🏼♀️özel istiyorum ama
Yavuzseliminannesi23 minik_mucizem35 Cnm nerde oturyorsun ben kemalpsadan ozel ege umuta gidiyorum cocuk doktoru mehmet gulluhali var cok cok iyi bi doktor herseyi detayli anlatyr
Busranehirmila minik_mucizem35 canım kesinlikle Gülcan Güler kendisini tek geçerim bir abla gibi o kadar cana yakın o kadar ilgili ki gidip görmen lazım. Ayrıca ismini yazıp araştırabilirsin eğitimleri vs çok dolu bir kadın. Kime tavsiye ettiysem çok memnun kaldı. Kızım 15 aylık çok seviyoruz doktorumuzu aileden biri gibi. Aklıma ne takılsa arar sorarım. Bir kez bile açmamazlık etmedi. Şiddetle tavsiyem
minik_mucizem35 Yavuzseliminannesi23 Karabağlarda oturuyorum canım çok uzak Kemalpaşa doktor için🤦🏼♀️
Sinem_ayaz Yavuzseliminannesi23 biz de Mehmet beye gidiyoruz Turgutlu’da oturuyoruz memnunuz whatsapptan sürekli iletişim halindeyiz
Yavuzseliminannesi23 minik_mucizem35d degdigin yer turgutlu ozel ege umut hastanesi cnm odami uzak olur🤷🏼♀️
minik_mucizem35 Pln01 çok duydum o hastaneyi daha önce ama gitmedim hiç bir bakayım o doktora teşekkür ederim canım 🥰
Yavuzseliminannesi23 Sinem_ayaz evet ben de cok memnun kaldim vallah cocugun her ayrintisini anlatyor