yigitinanneesii Bebeğimde bronşit başlangıcı varmış, doktorumuz hava yazdı hava veriyoruz. Burnunu sürekli temizliyorum. Daha fazla ilerliyorum diye korkuyorum . Bronşite iyi gelen nedir?
Gunesgizem yigitinanneesii kaç aylık bebeğiniz geçmiş olsun bilirsiniz hava üfleyen şeyler var onlardan bakın bence biraz maliyetli ama odanın içine kurulup temiz hava muhabbeti olandan bahsediyorum
Sonsuzmutluluk yigitinanneesii geçmiş olsun benim kızım da bronşit ve ben 1 haftadır duyduğum herşeyi denediğim halde hatta ilk öksürüğünde hastaneye götürdüğüm halde hem serum hem iğne hem antibiyotik şurup hem hava kullanmak zorunda kaldım. İnşallah sizinki ilerlemez ama denediklerimin içinde en iyi gelen tereyağı ve pekmezdi sanırım dün verdim ilk balgam attı kustu 1 çay kaşığı tereyağını yakmadan eritin üstüne 1 çay kaşığı pekmez koyun karıştırıp ılık ılık içirin
Zhekelem yigitinanneesii burnunu nasıl temizliyorsunuz acaba benim bebeğimde 2 ay 18 günlük ölsürük başladı burnu tıkalı
Miniee yigitinanneesii zeytinyağı sarımsak kürü var ayağının altına sürülüyo, ama bebeğin küçükmüş yapabilirmisin bilmiyorum bilen varsa yazsın
Sonsuzmutluluk yigitinanneesii 11 aylık sizin kuzu küçükmüş havlu ısıtıp koyun göğsüne sırtına birde ben yeni öğrendim koyun yünü müslin bir örtüye sarıp sırtına göğsüne koyularmış oda iyi geliyomuş bronşite
yigitinanneesii Zhekelem serum fizyolojiyi şırıngayla çekip burnuna sıkıp hemen ters çeviriyorum kalanı da Aspiratörle çekiyorum