A-A-A Bebeğimin doğduktan bi kaç gün sonra burnunda hırıltı olmaya başladı ve hala devam ediyor burun spreyi fayda etme otribebeylede temizledik hiç birşey çıkmıyor sizce nedendir
Ucansupurge A-A-A Aynı durum bizde de vardı çocuk doktoruna ordan da kulak burun bogaza götürdük hiç bir problem olmadığını yenidoğan dönemde bunun normal olduğunu kikirdaklarin daha gelişmediği için perde gibi açılıp kapandığını bununda ses yaptığını endişelenecek bir durum olmadığını söylemişlerdi canım ☺️
Eymenim11 A-A-A benimde öyle olmuştu bebegimdr doktorum anne karnındayken olan birşeymiş ileriki zamanda geçiyor deniz suyu kullanın bende ise yaramıştı
Kubraozd A-A-A canım bendede aynı durum var doğduğundan beri hırıltı sandım burnu tıkalı dedi doktor hala daha devam ediyor şuan 14 günlük serum fizyolojik kullanıyorum ama banamısın demedi bu arada otri bebenin Aspiratör de bilmeden kullandım araştırdığımda 3ay sonra kullanımına uygun olduğunu gördük cnm
Ucansupurge AleynaMelis eğer çok yogun bir tıkanıklık ve hırıltı varsa emmeden önce temizliyoruz biz. Malesef emmesini etkiliyor daha az emiyor 🤷🏻♀️
A-A-A Sanki burnu dolu hissi sanki rahat uyuyamıyor tıkanıyor gibi hissediyorum en yakın zamanda bende götüreceğim
Ucansupurge A-A-A burnunun içine ışık ile bak burnun alt tarafında ise mukus görünür ama üst tarafta ise yıkama yapıyoruz biz doktor tavsiyesi ile o zaman rahatlıyor
A-A-A Ucansupurge görünürde hiç bişey yok otriylede çekmeye çalıştım gene bişey çıkmadı yıkama nasıl yapıyorsunuz
Ucansupurge A-A-A bebisi yan çevirip 2,5ml serumu burnunun bir deliğinden enjektörle tazyikli bı şekilde sıkıp sonra hemen ters çevirip sırtına hafifce pat pat vuruyoruz. Mukus kendiliğinden akiyor ama siz doktorunuza sormadan yapmayın
A-A-A Ucansupurge zaten onu ben beceremem kesinlikle bişey felan olur keşke böyle hastanede felan yıkayıp temizleseler yok serum felan fayda etmiyor