Acemianne129 Merhaba Sabahları kalktığımda ayağımın parmak kemerinin üzerine basamıyorum çok aşırı bir batma hissiyle ağrı oluyor topallıyorum resmen araştırmalarıma göre topuk dikeni bu illeti bitkisel yönle geçiren oldu mu neler yaptınız yardımcı olur musunuz?
Limonataa Acemianne129 Bitkisel bişey bilmiyorum ben ablam annem de var biz doktora gittik medikalden jel tabanlık yazdı jel tabanlık kullanıyoruz ama her zaman ayakkabı ev terliği hepsin de 1 hafta 10 güne kadar kayboluyor ilerleyen donemler de yine çıkarsa yine tabanligimizi kullanıyoruz
FZC Acemianne129 benim 4 senedir başımın derdi hamile kalmadan önce de sülük vurdurdum bir çare die ama geçmedi hala çekiyorum ağrısını
Limonataa Acemianne129 Geçene kadar hiç tabanliksiz yere basmamak gerekiyor 2 adım şuna uzanayim mi bile kabul etmiyor her adım da tabanlık yanımız da yatak dan kalkıyoruz terliklerimizi giyiyoruz ayağımızı yere koymadan geçiyor ama sonra tekrarlıyor tabanlikla 2 3 güne rahatlarsiniz inşallah
Acemianne129 FZC sabahları ayağımın üstüne basmak istemiyorum kemer gibi bir şey var ya parmaklarımızın orda oraya öyle böyle ağrı vurmuyor
FZC Acemianne129 ben ağlıyordum sıcak tut ayaklarını ben sıcak tutunca ağrısı azalıyor sende öyle yap sabahları özellikle erken kalktığım için öyle yapıyordum
Acemianne129 FZC evet birde bebeğim hiç durmuyor yürüdüğü için zor oluyor ağlama derecesine gelmiştim şimdi tabanlık aldım daha rahat oldu çok saolun gerçekten
Acemianne129 Limonataa yaa vallahi aldım hemen terliğime taktım biraz daha rahatım çok şükür gerçekten teşekkür ederim bir süre yanımdan ayırmam