Kucukmucizem2704 Kizlar 25 gunluk olduk dogdugundan beri gozleri işliyo boyle yapisiyo akiyo boyle olan varmi acaba normal mi?
ebbbbbruu Kucukmucizem2704 göz pınarları açılmamıştır burun çevresindeki kemiğe yani göz kenarlarına parmak uçlarınla hafif hafif masaj yap iltihap değilse geçer ama iltihapsa doktora götür canım
Esratnc__ Kucukmucizem2704 gözyaşı oluşuyor canım o yüzden çapaklanıyor. Bizde 25 günlüğüz normal yani korkma ☺️
Ugggg Kucukmucizem2704 ılık suyla pamuk yada temiz bezi bandirarak sil geciyo benimkindede olmuştu iki üç gün güzelce sildim gecti
Veramm Kucukmucizem2704 göz pınarları oluşmamıştır daha benimki de o yüzden ağlayınca oluyor çapak doktora yada sağlık ocağına danış
simgesavas Bizde de oldu çok. Doktor göz damlası vermiştik kullandık bir süre geçti ama sonra yine başladı. 40indan sonra geçti artık yok. Ben hep temizleme pamuğu ve ılık suyla temizledim. Çok nadir yenidoğan ıslak mendille siliyordum acil olursa.
[silindi] yigitbebek sütle temizlemek aslında çok tehlikeli çünkü içindeki besleyici değerlerinden dolayı eğer enfeksiyon varsa mikropları güçlendirip enfeksiyonun artmasına sebep oluyor doktorunuz sizi yanlış yönlendirmiş şükür ki bir şey olmamış saf su ve temiz bezle temizlemeniz daha iyi olur ☺️
Ahsenimltm Kucukmucizem2704 her gun 2 gozunu ayri bezlerde kaynamis ilimis suyla sil ve alt goz kapaklarina parmak uclarinla masaj yap doktorumuz boyle dedi ve gecti bizim. Ben agiz bezlerini kucuk kucuk kesmistim silip atiyordum her aktiginda siliyordum bazen sabah gozu acilmayacak kadar cok capak oluyordu korkmayin geciyor
Dlygns Kucukmucizem2704 kaynatılmış soğutulmuş suyla temiz bir bebek pamuğu ile gözünü pınarından dışa doğru dümdüz şekilde tek sefer çekerek silin. Kesinlikle pamuğun aynı yerini gözü üzerinde sağa sola silerek temizlemeyin. Bir yerdeki mikrobun gozun her yerine yayilmasini saglar bu hareket.
Aybuke_ Kucukmucizem2704 canm bnm goz damarlari tikali buyuk ohtmal bnm kzmdada vardi damla verdi kullandk gcmedi krem aldk aninda gecti gozlerine masaj yapyorm gunde 3 kere 20 ser defa birdaha olmadi cok sukur
HacerAydn Kucukmucizem2704 canım aynı durum bizde de vardı sürekli sağ gözü çapaklıydı sütümü damlatıyordum sıcak suya mendili batırıp siliyordum çay demi ni bile kullandım ayrıyetten doktorun verdiği göz kremi ve Damla’yı kullanıyordum ama bi türlü geçmiyor du sonra 40 o çıktı bi anda geçti ama masaj da yapıyordum artık ne iyi geldi bilmiyorum
arslanseda Kucukmucizem2704 canim yeni doğduğunda benim oglumdada oldu dr damla verdi gecti enfeksiyon kapmış istersen sende götür