Symasydmr Merhabalar arkadaşlar bebeğim 9 aylık geceleri 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor bu durum artık beni çok yordu bu konuda tavsiyesi olan varmıdır bana yardımcı olabilcek ve emmez ise de ağlıyor uyumuyor
1prens1prensess Symasydmr günü geliyor 23 aylık oğlum neredeyse 6 kez kalktığı oluyor mama için 7 aylık kızım bazı günler 1 kez kalkarken bazı günler 4 defa kalkıyor bana normal geldi ki çoğu çocuk böyle
Berra01 Symasydmr o ayda açıklığından değil alışkanlıktan kalkıyor ben 9 aylıkken çok sık kalktığı için gece beslenmesini kestim zamanla alışıyor ve hiç kalkmamaya başlıyor artık
Feyzza Symasydmr canım biz doktor onayıyla 7.5 aylıkken gece beslenmeyi kestik doktorunuza sorup yavaş yavaş kesebilirsiniz yada anne sütü değil de mama verin gece bakın kaç saatte bir uyanıyor
Sifa2021 Benim bebegim de 9 aylik birebir ayni durumu yaşıyoruz bazen 2 saatte bazen saat başı uyanıp emmek istiyor acaba doymuyorlar mi ne yapacağız hiç bilmiyrm
Symasydmr Berra01 dün gece emzirmeyeyim zaten uyumadan önce çorba yedi ve emdi uyudu dedim ama yok kıyamet kopuyor nasıl yaptınız acaba
Berra01 Sifa2021 8. Ayında alıştırayım dedim 4 saat aralıklarla emzirmeye başladım ama işe yaramadı azalmadı hala çok sık uyanıyordu 9. Ayına girdiğinde de biranda kestim
Berra01 Lnr123 ilk gün çok ağladı sadece canım kucakta gezdirerek sallayarak bi şekilde uyuttum her uyanmasına sonraki günlerde sık uyandı ama ağlamadı zaman zaman da uyanmaları azaldı su içirmiştim uyandığında
Berra01 Symasydmr ilk birkaçgünü atlatsanız pes etmeseniz gerisi kolay aslında ağladığı için pes edince ağladığında istediğini elde ettiğini öğreniyor karar verdiğinizde asla pes etmeyin su içirin bir şekilde uykuya geri döndürmeye çalışın ilk bir iki gün sonra ağlaması azalır sonrada zamanla uyanmaları azalıyor