Semakacan Eymeninannesiiiii 17 günlük olduk hala düşmedi valla 4 gözle bekliyorum düşmesini 😄 sertlik bende yok ya neden ki acaba
Seda-78 Eymeninannesiiiii 12 günlükken düştü. Batikonlu su ile yıkadım gunluk, çay ağacı kremi surdum kontrole gittim doktor iyi bakmışsın dedi yaraya
yuksekipek Eymeninannesiiiii 2 haftada anca düştü dikilen yerler sertleşti ve 2 ay oldu hala acıyor sertleşen yerler
Eymeninannesiiiii Semakacan arkama doğru bir sertlik var elimi koyunca hissediyorum bazen can yakıyor oturtamıyorum ya 😔
GmzSnn Bu doğumda dikişim yoktu ama iLk doğmda benmde dikişm wardı 20 gün sonra kaLmamıştı ama ben sürekLi oturma banyosu yaptı suya oturdum yani o yüzden sıcak su değdikçe daha çabuk döküLdü
Semakacan Eymeninannesiiiii benimde acıyor kime sorsam normal diyor yengemin 40 günde düşmüş valla kişiden kişiye değişiyor demek ki benide kontrole cagirmadilar doktor sadece ıslak tutma kuru ve temiz tut dedi
GmzSnn Eymeninannesiiiii yoo kontroLe gitmedim döküLdü geçti bitti diye doktorda geL demedi zaten şmdi diyoLar benm dikişm 7 sene önceydi
Eymeninannesiiiii [bilinmeyen] ay inşallah benimde acıyor bende korkuyorum 40ındagel dedi ağrılar yüzünden erken gidebilirim 🙄
Kumsalbal O bölgeyi kuru tutun batikon kullanin benimde dikiş olduğu yerde hafif sislik vardı arkaya doğru. 25 ci gün döküldü benim.