arzumkaya Aşırı uykum var ama bebeğim çok uyanıyor uyutmuyor hic 5.5 aylık. Diş belirtilerimizden sanırım çok sık uyanması. Çok uykuum vaarrr🥱🥱🥱🥱
Gc9098 arzumkaya bizde öyleyizz ilk defa böyle oldu uyanınca gözlerini aciyor uykusuz gibi davranıyor ateşi var birazcık dislerden dolayı Allah kolaylık versin bebeleri dis cikaran annelere 🥲🥲
Fatos_tekeeva arzumkaya bizde geldik telefonda pis piş sesi gaz sancısıyla ayağımda 1 aylık minisim sallıyorum öylece uykulu uykulu yazıyorum buraya 🥱
nurdanekrbg arzumkaya yemin ediyorum sinirden en son kafama vurdum düşünün kaç saattir uyutmaya çalışıyorum deli olucam en son
arzumkaya Gc9098 Evet ya. Deliksiz uyumayi cok özledim çookk😔Allah yardimcimiz olsun canları sağ olsunn…
arzumkaya Fatos_tekeeva Bizde de piş piş çalıyor şuan. Yakında uyku sersemligiyle beraber piş piş diye dolanicam evin içinde😅😅 senin daha çok minik ya 🤗🤗
arzumkaya Altunayin_annesi Sabır dileyelim Rabbimizden. Geldigi gibi geçer de insallah bu zor günler🤲🤲
Fatos_tekeeva arzumkaya bnde artık mutfakta evin içinde şarkı söylemek yerine pis piş yada ninni söylüyorum ha birde unutmadan olduğum yerde sallanıyorum sonra unutuyorum kucağımda bebek olmadigini 😂😂😂 ewt daha küçüğüz 🥰
Balevlat2019 arzumkaya kızım uyuyo ben formda ınstada takılıyorum yarın cekıcem bunun acısını bılıyorum ama bırakamıyorum 😊
bankacianne34_ Yok yok bu gece bir ekstra sıkıntı var arkadaş.. 10 dk bir kalkıyor altı temiz karnı tok yok yok deliricem artık yanımda mışıl mışıl uyuyor yatağında kalkıp oturuyor 😵💫 Bir aylıkta aynı 11 aylıkta aynı bence uyumayan cocuk uyumuyor arkadaş..
arzumkaya bankacianne34_ Hepimizde ayni sıkıntılar ne diyim ya Allah sabır kolaylık versin bize insallah😏😒
birbenbirbebegim arzumkaya Kızım 17 aylık doğduğu günden beri kolay uyuyan bir bebek değil şuan ayağımda yerine koymaya korkuyorum 😄
Minikyavrum755 arzumkaya al benden de o kadar 4 ay 20 günlük saat bası gazdan kalkıyor bitmiş durumdyım