Bisaniyebakarmisin Psikoterapi seansı olmuş 800 kızlar ki düzenli gitmek te gerek yani buna ,çok para . Velhasıl YouTube kanallarında psikoterapi ,bilişsel terapi ,klinik psikoloji dallarında önereceğiniz Dr isimleri var midir ? Not edicem ,takip edicem .
iyikianneyiim Bisaniyebakarmisin psikolog bir arkadaşım var. Dilersen bütçeni söyle kendisinden rica ediyim. Online görüşme yapıyor
[silindi] Bisaniyebakarmisin evlilik ilişkiler konusunda instagram serhat yabancı yi takip ediyorum öneririm
Bayezidin_annesi Bisaniyebakarmisin hangi şehirde yasiyosun bilmiyorum canım ama çoğu şehirde sağlıklı hayat merkezleri var ve ücretsiz bı araştır istersen
TheLittlePoncik Bisaniyebakarmisin Beyhan Budak tavsiye ederim YouTube ve Instagramdan takip edebilirsiniz 😊
Bisaniyebakarmisin iyikianneyiim Eşimden gizli halletmem lazım canım ya nasıl görüşeceğim online falan ,zor olur yani . Bütçe desen hiç sorma valla ,dipteyiz . Allah razı olsun Ilgın için yine de
Bisaniyebakarmisin Bayezidin_annesi Tekirdağ corludayim ben ,araştırayım . İlk kez duydum . Teşekkür ederim
Bisaniyebakarmisin TheLittlePoncik takip ediyormusum zaten ben ,tavsiyene istinaden takip edeyim derken gördüm
TheLittlePoncik Bisaniyebakarmisin İstanbul’daysanız İSADEM var ücretsiz aile danışmanlık ve psikolojik danışmanlık hizmeti veriliyor. Yada bulunduğunuz belediyenin de olabilir bir sorun isterseniz.