elifizm Yagmurtekin kendim uydurmadım ama ,lazuri nana şarkısını ninni olarak bebeğime hep söylerim 3 dk içinde uyur, minicikti tanıyordu bu şarkıyı😍 benim için çok özel
uyumayankoala Yagmurtekin Annemin küçükken beni uyuttuğu ninniyi söylediğim an, gülümseyip uyuyor sanki anlıyor sıpa 😍 (benim annem güzel annem ninnisi)
Sarikuzumalp Yagmurtekin ninni değil de masal var. Araba aşığı bi oğlum var uyumadan önce arabayla ilgili uydurmasyon masallar anlatırım. Arabaya binince de eşimi darlar baba yavaş git kaza yaparsın emniyet kemerini takmıyosun ama kırmızı ışıkta geçilmez baba 😂😂😂
lalbg Yagmurtekin benim tatlı kıııızıım, benim küçük meleğimm, benim tatlı bebeğim, annesinin kuzusu, babasının caaanı, benim vişne reçelim😂 hemen kafasını sallamaya başlıyo😂 Not: vişne reçeli tek sevdiğim reçeldir😂
aykoz_ Bende gündüz söylediğim oynak çocuk şarkılarını sessiz ve yavaş söyleyerek ninni haline getiriyorum hoşuna gidiyo. Örneğin ali babanın çiftliği ninniye dönebiliyo😅
Yagmurtekin aykoz_ bizde de öyle 😅😅 bir de la ilahe illallah 😅😅 kesinlikle söylenecek yoksa uyumuyor 😅😅
melodininoglu Yagmurtekin annesinin bebegiiiiii Annesinin bal ogluuuu Annesinin kuzusuuuu Eee Eee Eee Annesinin yavrusuuuu Annesinin…….. 😂