barbarosunannesi Ağda sonrasi sivilce oluyor .yapan arkadaşlar agdadan sonra sivilce olmaması için ne uyguluyor yüzüne merak ettim.Lazere onerenler cesaretim yok iz kalabilir diye güvenemiyorum 😊
Melooo26 barbarosunannesi hamilelik öncesi lazer yaptırıyordum doğum ve emzirme süreci ile lazere ara verdim yüz bölgesinde lazer her zaman kesin çözüm olmayabiliyor şimdi bende ağda yapıyorum yüzümdeki kızarıklık geçtikten sonra yüz yıkama jeliyle yıkayıp peeling yapıp nemlendiriyorum
Zerdanrn Ben yaptırmıyorum ama bir tanıdığım yapıyor ağdadan sonra yumurta akı maskesi yapıyor hiç sivilce yapmıyordu cilten cilde değişiyor tabi
Masalela_35 madecassol krem hücre yeniliyor çok iyi onu ya da o yoksa yoğun nemlendirici sürüyorum kasindiginda ellemeyin krem alevini ve kaşıntısıni alıyor zaten
barbarosunannesi Masalela_35 hemen değil ama bı iki hafta sonra sivilce oluyor madecassol kremi iki hafta aralıklı sürsem olur herhalde
Lilav21 barbarosunannesi tahriş olan yerlere bi kaç gün sürüyorum,sivilcelerin üstüne gece uyumadan önce sürüyorum iyi geliyor cidden 😊