Merve_4141 Kızlar 4 aylık aşısı olucaz ama ben bi türlü bebeğimin yanında duramıyorum yani o ağlayınca dayanamıyorum 4 aylık aşıda bizi ne bekliyor ateş yapıyor mu acaba
Uykusuzzz Merve_4141 her aşıda bi durum yaşanır bazı bebeklerde mesela bizde hiç ateş fln olmadı sadece huysuzluk oldu o kadar. Aşı olurken sen yanında olmazsan kim sakinleştirecek miniği. Bide tek aşı değil bikaç yerden vuruluyor hemşireye bırakma bebeğini yanında ol öp kokla sakinleştir
minigim24__ Ay aşısında çok kısa bir huzursuzluğu olmuştu. Ama 4 Ay aşısında biraz ateş yaptı bizde tabi yani sıra huzursuzluk. Bebekten bebege değişir canım emin ol bende ellerim titreye titreye götürüyorum aşıya canı yanacak diye çok üzülüyorum ama ne yapalım her şey onlar için. Rahat olamamız lazım biz güçlü duralım ki onlarda bizden güç alsın. İnşallah rahat atlatır miniğinn. 🤲Şimdiden geçmiş olsun diyorum duama kattım sizi 😇
Ay_61 Merve_4141 yok canım her bebekte olmuyırr benım 6. Ay asınaınıda olduk 2 gun once sukrolsun iyi gıderken calpol ver hıc bısey olmaz Allahın ıznıylede eper kotu hıssedıyorsan hemsıreler tutsun sende ellerını tut bebegının annesı mecbur :)
Minikadam06 Merve_4141 38.7 leri gordukk bize yapti cok zorlandim atesi dusurene kadar basinda bekledim gece uyumadik esimlwj
Betuledem Merve_4141 hem 2 ay hem 4 ay aşısı ateş yapmadı benim kızımda. Sadece o gün biraz güldü biraz ağladı derken huzursuz geçti. Şifa olsun hepsine 🌺