Mom73727 1 yaş bebekler için hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kızlar biz şuan kullanmıyoruz kullanmak için önce kan değerlerine baktırmak mu gerekiyor?
Miniksncp Mom73727 Bikaç gün önce bi dr. Yazısı okumuş eşim dün konuştuk blzde kan değerlerine bakılmadan vitamin vermek doğru değilmiş eğer fazla gelirse büyük zararlı oluyormuş
kenankaan Mom73727 günde dört damla d vitamini, yine her gün kilo başına bir damla olmak üzere Demir ilacı, bir de haftada üç gün balık yağı veriyorum
bikerem Mom73727 bugun 1 yas kontrlumuz vardi,d vitamini ve demir damlasini kesti dr,kan sayimina gore tabi. Kan degerlerinde cok sukur hicbir eksigi fazlasi yok. Ocean balik yagi yazdi,aldik basladik mollers ya da you plus da olabilir dedi ben ocean aldim
Miniksncp Mom73727 kesinlikle öyle yapın D vitamini deyip geçiyoruz 1 yaşına kadar zaten veriyoruz ama daha sonra fazlası ciddi sıkıntılar yaratıyormuş yetişkinler gibi değil onlar tabi henüz benim kızımda çok iştahsız ama doktor değerleri iyi dediği için istesemde vermedi vitamin
Mom73727 kenankaan Demir ilacını yaşına girince bıraktık biz balık yağı olarak hangisini kullanıyorsunuz
Mom73727 bikerem bizimde kandan bastırmamız gerekiyor kızımın hiç istahu yok eger doktor önerirse bende möllers istiyorm
bikerem Mom73727 haftada 3 gun balik tuketiyorsa kullanma dedi bize de, ancak haftada 1 gun tukettigimiz icin basladik. 3unun ismini verdi eczanede de ocean vardi aldim basladik bakalim. Istah problemi yok oglumun arada oluyor tabi ama gecici neyse ki