Zsnbr Nasıl bi hastalık bu durmayan ishal ve sebep olduğu pişik 5 dk da bir yapılan kakanın onu yakması ve çektiği acı 🤦🏻♀️ Daha ilk günündeyiz nasıl bas edilir bnunla yaşayanlar biraz içime su serpseler nolur 🤦🏻♀️ Dayanamıyorum onu böyle gördükçe
DerinOlgun Zsnbr çok geçmiş olsun yaşamadık bilmiyorum o yüzden üstte kalsın. Acil şifalar diliyorum, aşı yaptırmış mıydınız
Eliftoprak44 Zsnbr arkadaşımın çocuklarıda oldu. Serum verdiler eve yolladılar. Üç gün ishal olması normal. Ama daha erkende bitebilir. Çabuk toparlar merak etmeyin serum iyi geliyor
Zsnbr simgesell hayır süt alerjisi var yaptırma demişti alerji doktoru yaptırmadım snra da zamanı geçti 🤦🏻♀️
dmrilyd Zsnbr benim arkadaşımın bebeği yakalandı rotavirüsüne . Oda aşı yaptırmamıştı. 1 gece hastanede yattı bebek serum felan takıldı
simgesell Zsnbr hemen toparlar inşallah kimi bebek bir hafta kalıyormuş kimi daha az mesela içini ferah tut Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda
Temmuzunannesi Zsnbr bizim alerji belirtileri varmış bilmiyordum rota yaptırmamak gerektiğini ama rota yaptırdım ilk dozunu
Zsnbr dmrilyd bizede sabahtan serum takılıyor ilaçlar veriliyor 🤦🏻♀️Ama su gibi ishal resmen sdce su
Zsnbr Eliftoprak44 bize hemen yatış verdiler sabahtan serum ve ilaç veriyorlar ama hala aynı seyrediyor bişey değişmedi