Zelihaasel 1 aylik bebegim var uykuya dalamiyor uyuyyor 5 dakika kndini aciyor yine ne yapabilirm arkadaslar
Berilsmom Zelihaasel benim kızım doğduğundan beri öyle şuan 3aylık🙎♀️ Gündüz hiç uyumuyor yani uykusu geliyor ama dalamadığı için uyumuyor uyumadığı için keyifsiz. Bi doktor 4 Aydan sonra bitkisel uyku damlası veririz dedi bi doktor da olabilir böyle şeyler normal dedi🤷♀️
Almilam Zelihaasel benim kızım da öyle. Şuan 52 günlük gazı olduğu için öyle olduğunu düşünüyorum. İnşallah başka bişeyi yoktur.
Elifhfsa Aynı durum bendede var günduzleri hep memede olmak ıstyor orda uyuyir sdce yatağında hemen uyanıyor artık napcam blmuom
Zelihaasel Elifhfsa besikte bile yatmak istemiyor hep memede surekli karni şişti biraz doktra gotrdum emmkten hazimsizlik yapmaya baslamis artk dedi
Emineeeeee Benim kızımda aynı şekildeydi uyumazdı hiç yatağına koyduğum gibi uyanırdı emzirdikten sonra omuzumda dalana kadar bekliyorum sonra güzel uyuyor çok şükür bide banyo yapmışsa daha iyi uyuyor
Cananccc Benim oğlum da 4 aylık aynı sorun var maalesef 2 saat uğraşıyorum 10 dk bile uyumuyor ama uykusu olduğu için huzursuz. Benimkinin süt alerjisi olduğu için öyle ama
Tunayyyy Zelihaasel benim oğlumun da öyle oluyo karnı taş gibi sütü hazmediği için mi öyle oluyormuş. Öneri olarak me söyledi doktorunuz.
Aysaras Memede uyuyor yerine yatırınca uyanıyordu. Slinge bağlayıp ağzınada emziği verince hemen dalıyor sonra yatırıyorum ozaman geri uyanmıyor.
Zelihaasel Tunayyyy debridat surup verdi hazımsızlık icin gercktn korktum şiş bi karın sap simblex gaz damladi kullanyrm yaninda
Tunayyyy Zelihaasel sap simbleks i biz de kullanıyoruz. O karnı taş gibi olduğunda gaz çıkaramadığı için kıpkırmızı oluyor çok huysuz olup sürekli ağlıyor.😕