aybarsmomm Burun tıkanıklığına ne iyi gelir bir yardımcı olun ne olursunuz..(Serum fizyolojikle temizledim yinede bana mısın demiyor. Nefes alamıyor çocuk yardım lütfen)
Erkek_Anesi59 aybarsmomm bizde aynıyız genizi tıkalı gecen aydan beri serum fizyolojik kullanıyoruz fakat hiç gecmedi napcam şaşırdım hiçmi geçmez
Seheruz aybarsmomm canım hava nemlendirici al okaliptüs yağından damlat oda nemlensin daha rahat nefes alır bide mustelanın rub olan kremini bebeğin göğsüne sür rahat nefes almasını sağlar ayrıca her gün burnunu çektir🥰
Erkek_Anesi59 aybarsmomm soğan karanfilde yaptım ben gene olmadı o burun hep tıkalı geçmiyor hayır allah korusun ciğerlerine inmesinde 😔
Birdertlianne Ben tuzlu su yapıyorum yarım şırınga birine yarım şırınga birine sıkıyorum yan yatırıp sonra aspiratörle çekiyorum hiç birşey kalmıyor
aybarsmomm Birdertlianne normal serum fizyolojikte tuzlu su sayılır çok yapıyorum ya bayağıda çekiyorum geliyor anlamıyorum bi bitmiyor
Aynur13 aybarsmomm merhaba ben çözümü izotonik suyla yıkayıp aspiratörle çekmekte buldum çözümü bizde de doğduğundan beri vardı bu sorun şuan 52 günlüğüz ve kaç doktora gittiysek aynı çözümü önerdi