zehranur01 Bebeğim 1 yaş 11 günlük hala emeklemedi. Yürümedi de. Sizin bebeğiniz ne zaman emekledi yürüdü. Tavsiyeleriniz neler acaba
Eses35 zehranur01 yürümemesi normal de emeklememek icin gec degilmi. Doktora sordun mu hiç canım omurilikte vs sıkıntı var mı
Pikabu zehranur01 merhaba benim kızım 13 aylıkken emekledi. 14 aylık şuan hala yürümüyor. Merak etmeyin yürüyecektir☺️
MelteMerve zehranur01 her bebek emeklemez camim benim büyük kizim 16,5 aylikken yürüdü kücük kizimda simdi 16 aylik iki haftadir yavas yavas yuruyo stres yapma kendine 😇her bebek farklidir
Gozde_alparslan zehranur01 yaklaşık bir aydır bu duruma bende takık durumdayım bir ay sonra bir yaşında olacak ama hala ne emekleme ne yürüme var açıkçası çabası da yok 🥺
esleminannesi2 Eses35 her çocuk emekleyecek diye bir kural yok diye biliyorum bu yüzden omurilikte de bir problem olmaz bence
Aysnnn Benim bebeğimde emeklemiyordu çok üzülüyordum biranda emekledi 13 ay 5 günlükken şimdi sıralamaya başladı bunların hepsi 4 gün içinde oldu üzülmeyin bence