Ssssraa mom1236 bilmemek ayıp değil 😊 göbek ve diz kapağı arası mahremiyeti giriyor. Yani zorundalık, tıbbı durumlar harici eşiniz dışında herkese haramdır.
Ssssraa fgnrcp2704 teşekkür ederim yorumun için, bunu ilk isteyen ben değil misim o yüzden bir konuşmayı deneyeceğim, umarım kabul ederler. Acı kısmı sonra ki iş, olmadı uyuştururum😊
fgnrcp2704 Ssssraa Aynen bı konuş en iyisi heryer bir değil kabul eden olur kabul etmeyen olur umarım kabul ederler :)
Ysftlha Ssssraa bnde çekiniyordum cihazı kullanmayı öğrettiler sagolsunlar yardımcı oldular en son kendim yapıyordum
Ssssraa Ysftlha Miniminnak22 çok sevindim ya teşekkür ederim umarım bana da izin verirler, peki acı durumu nedir ?
Miniminnak22 Ssssraa arkadaşıma özel izin vermemişlerdi. Oranın sistemi öyleydi. Herkes kendi yapıyodu. Acıyo ama saniyelik bir acı. Ama acısı epey şiddetli demişti
tontisbebegim Ssssraa benim teyzem ve kuzenim öyle yaptılar yapan çok kişi de var. Hiç zorluğu da yokmuş üstelik. Görevliler kolda bacakta göstermişler bizimkiler de gayet yapmışlar 🌸
Perfect_woman Ssssraa Benim gittiğim yer ramazan ayında özel bölgeyi yapmadi tarif etti siz yapın dedi hatta bı anneyle kızı gelmişti bı keresinde annesi kızının özel bölgesini kendi yapmak istediğini söyledi tamam dediler Gaziantep’te gidiyorum bu arada ben
Ikizannesiiiii__ Ssssraa benim gittiğim yer izin veriyor ama hiç bir sorumluluk almayız diyorlar ben ona da cesaret edemiyorum.
saripapatyam2 ipekkizz ev tipi olarak hangisini aldınız memnun kaldınızmı.. kullanımı nasıl .biraz anlatırmısınız
ipekkizz saripapatyam2 merhaba philips lumea kullanıyorum. Tamamen yok etmiyor tabi ki. Benim daha öncesinden lazer gecmişim oldugu için zaten cıkmıyor diyebilirim. Tek tük cıkanlara uyguluyorum sadece cıkma süresini baya bir uzatıyor. He o kadar oara verilip suan alınır mı bence alınmaz cünkü merkezlerde ki gibi bir etkisi yok. Ben indirimdeyken almıstım.