MerAlpp İyi akşamlar kızlar. 27 aylik oğlum var. Smdiye kadar hep yastıksız yatırdım yatağında. Bundan snra yastıkta mi yatirsam diye kararsız kaldım. Siz yastıkta mi yatiriyorsunuz bu aydaki çocuklarınızi??
Mrbmrb MerAlpp valla 2 yaşa KDr yastıksız. Hatta sonrasında da istemiyorsa yastıksız yatsın diyordu bi doktor.
Zeyzey2019_ MerAlpp 33 aylık, 3 hafta öncesine kadar yastıksız yatırıyordum, zaten kendisi de istemiyordu. Ama 3 hafta önce hasta oldu ve daha rahat uyusun dye yastık kullanmaya başladım. Tam geçti derken yine hasta oldu yine yastığa geçtim.
MerAlpp Cagla1805 5 aylık çok erken zaten. Bnm. Oğlum 27 aylik. Doğduğundan beri yastıksız yatıyor. Acaba alissa mi diye düşündüm 🤔
MerAlpp Mrbmrb evet 2 yasa kadar olduğunu biliyorum. Yastık istediği de pek söylenmez zaten ama. Bi acaba oluşuyor tabi 2 yaşını geçtikten sonra
MerAlpp Zeyzey2019_ aslında yastık olayını düşünmem de etkili olan konu da buydu. Bnm. Oğlum da rahatsız biraz smdi. Öksürüyor filan. Yastık biraz daha rahat uyumasını sağlar diye düşündüm. Size de çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin insallah
Zeyzey2019_ MerAlpp teşekkür ederim, size de çokk geçmiş olsun. Başın biraz yüksekte olması daha rahat uyumasını sağlıyor, deneyebilirsiniz.