Süt arttırmak icin ne yiyebilir veya ne içebilirim ? Yardımınıza ihtiyacım var kızlarrr
Esraabrklu kısır bulgur tahin helvası irmik helvası bol su 😊
Esraabrklu ya benmde sütüm azaldı resmen mamayla anca doyuyor ilk gğnler mama hiç vermiyodjm nazar değdi 😞 bufn laptamil çay aldm emziren anneler içnmş işe yarar inşallah sende bak canım
Esraabrklu bol su, Rezene çayı, hurma, soğan, bulgur ve dereotu diyorlar Su içemiyorsanız kiloyu da dert etmeyecekseniz tatlı yiyin zaten bol su içersiniz Bide emzirdiğimiz için yemekleri atlamamak lazım arada da bişeyler yemek gerek Tabi ki herşeye pozitif bakmak gülmek neşeli olmak stresten uzak olmakta önemli ve ne kadar emzirirseniz o kadar beyine uyarı gider süt üretimi artar diye biliyorum
Marguerite benimde vardı sütüm ama azaldı neden ki acaba..moralim bozuk mama veriyorum ama yinede doymuyor.çaresizim gercekten.
Marguerite Ben lactamil hem çayından hemce anne sütü vitamını addırıcı sütünü içiyorum baya etkilı oldu birde kısırlık bulguru sütle pişirip içie sekerli olarak pişirip içersenız baya etkili
Ben de aynı durumdayım kızlar bir aydır mamayı kesmiştik sadece emziriyodum yine mamaya başladık doymuyor ağlıyor uyumuyor sütüm de azaldı çok üzülüyorum
BoooooooooL boL su içmek wede bebe her uyuduğunda direk sizinde uyumanız 🤗🤗 inanıLmaz süt yapıyo 🤗🤗 zaten yediğin herşeyin vitamini süte gidiyo 🤗🤗
Rezene hurma bulgur soğan herşeyi yedim ama yokk ..sıkıntılarım var evet üzüntü etkiliyor olabilir mi dediginiz gibi 🤔
Esraabrklu aynen etkiler diye biliyorum umarım sizde geçicidir Allah’ın izniyle de geçer yeter ki sıkıntıları kafadan atın bebeğiniz için Ablamın ki bi kaç gereksiz yüzünden aniden kesildi kimse için değmez dedi ama ne fayda sütü kesilmişti Bide ılık duş da yada göğüsleri ılık su ile yıkamakta faydalı
Esraabrklu birde ayran yapın için bol bol
promalt (e bebekte var ), süt artırıcı damla, humana çay, kuru incir, hurma, kefir, 3 lt su canım günde birer kez bunlardan tüketiyorum mutlaka. Fark mutlaka oluyor emmeyi tutamayan yavrum şimdi yapışıyor
Malt içeçeklerden mutlakaya tüket özellikle e bebekde ki promalt. Jokerden de aldım ama promalt en faydalısı. Kaymak rezene çayı su kesinlikle tüket faydasını görüceksin