Linosh Emineg35 sabah kahvaltisinda 30 cc anne sutu ya da mama icine 1 cay kasigi peyaz peynir, yarim cay kaşığı üzüm pekmezi ve yarim bebe biskuvisi hipp Ek gıda ya geçtik bizim kahvaltımız bu güvenle yedirebilirsiniz
Duygu5234 Emineg35 Süt ve süt ürünleriyle pekmez bir arada verilmez. Demır emilimini azaltır çünkü.. Meyve pürelerine çok az ekleyerek baslayabilirsınız ( C vitaminiyle beraber verilmesi daha yararlıdır).
Linosh Leylaa_ çok karışık bu konular benim doktorum böyle önerdi bu işi 40 yıldır yapiyor ben güveniyorum
Emineg35 yeni4747 o da olur. Önce dudağa değdiriliyormuş eğer alerji olursa kabarıyormuş. Öyle okumuştum
Koalina yeni4747 Valla ben saçma bulmadım açıklamalarıyla beraber yazmış dilerseniz bakabilirsiniz. Ayrıca kan yapan başka şeylerde var ilaçlarla karşılaştırmanız yanlış.
Hill97 Emineg35 canm ben sabah kahvaltisiyla veriyorum biraz haslanmis yumurta sarisi biraz peynir biraza pekmez muzla falanda verebilirsin yada pekmezli su seklindede verebilirsn ben wefood markasini aldim organik sertifikali