Nalancn Merhaba bayanlar doğumdan sonra ne zaman regl oluyoruz bugün tam 40 gün oldu merak ediyorum ne zaman olucam
MiracAlpinveUmutunAnnesi Nalancn Doktorum nekadar emzirirsen okadar regl olman uzar demisti. Ben de 8 ay emzirdim oglum birakti kendi kendine. Bırakır bırakmaz da regl oldum.
Senaa11 Nalancn her bünye farklıdır herkesinki farklı zamanlarda oluyo kızım 5aylığı doldurdu daha yeni oldum ben. 40 çıkıp hemen olan da var 1 sene sonrada
Muazselami Nalancn merhabalar benim 40 doldu 1 hafta sonra regl oldum hatta ikinci bile oldu arkasından
damlaozsoy Nalancn 42 güne kanamam bitmişti 3 gün sonra regl oldum 1 ay sonra tekrar oldum, ama kişiye bağlı 1 sene bile olmayan var
threestar Nalancn 8 ay oldu sezaryen ile doğum yaptım, ilk 50 gün hafif kanamalarım oldu ondan sonra henüz regl olmadım, emziriyorum ondandır diyorlar biraz daha bekleyeceğim sonra doktora gitmeyi düşünüyorum
Ipekoz Nalancn 6 ay 26 gün oldu hala olmadım🙄 gebelik testi yapıp duruyorum her ihtimale karşı 🤦🏻♀️ bir seneye kadar normal dedi hemşirem
Halee_bilgee48 Nalancn ben oğlum 3 aylık olduğunda regl oldum. Emziriyorum da.mesela benim annem 40 I çıkınca hemen olmuş adetini. Kızlar genlerini anneden alabiliyor. Bende sanırım anneme çekmişim erkenden oldum
Tuba Nalancn ilk doğum sonrası 8,5 ay sonra oldum, ikinci doğum sonrası 4,5 ay sonra oldum. Görümcemin 4 çocuğu var, hepsinde kırkı çıkar çıkmaz oldu. Herkeste farklı yani☺️