Ozge93- Merhaba arkadaşlar 19 gunluk bebegım var. Uykusunda sureklı seslı geriniyo kıpkırmızı oluyo sonra uyumaya devam edıyo. Öyle bı gerınıyokı sesli içine buyuk ınsan kaçmış gıbı sesler cıkarıo. Varmı bebegı boyle olan ben mı evham yapıyorm
meyaski Ozge93- gazı mi var acaba? Benim kızım da 2 aylıktan sonra o şekildeydi. Birkaç hafta sürdü geçti. Sizinki küçükmüş de gazı olabilir.
Seymaay Ozge93- bebekler gerine gerine büyür daha çok küçük normaldir sıkıntı olacak bişey değil merak etmeyin :)
Temmuzunannesi Ozge93- bizimki de kıpkırmızı olurdu kafası ayaklarına değecek sanırdım öyle gerinirdi çok çabuk büyüdü birden boy attı kilo aldı küçük kaldı elbiseleri 😅
Ozge93- meyaski gazı oluyo zaten damlada kullanıyoruz ama uykusunda sureklı geriniyo arada ıkınıo. Sankı buyuk ınsan gıbı ses cıkarıyo
meyaski Ozge93- Anladım canım. O zaman gazdan değildir. Bir de 5 dakikada bir geriniyor demişsin kızım da öyleydi. Ne derdi var acaba diye düşünüp duruyordum sürekli. Bir de belli bir saatten sonra oluyordu bu
Ozge93- Seymaay annemde oyle soyluyo :) ama 5 dk da bir ve buyuk ınsan sesı gıbı olunca tedırgın oluyorm
Ozge93- Temmuzunannesi evet aynen o kdr cok gerınıyokı bı bakıorm reflu yatagının ortasına gelmış gerine gerine 🙈