Ugurbebek67 18 aylık oğlum. Düzenli bır rutin oluşturmadık daha ama genelde uyumadan önce üstünü değiştiririm ve altını alırım. Sonra odaya geçer ışığı kapatıp ayaklarıma alıp sallamaya başlarım 🤦🏻♀️ Sabah 8.30-9.30 arası uyanıyor genelde, tabi arada sapmalar oluyor. Öğlen 12.30-13.30 civarları takrardan uyuyor. Bazen bir saat bazen bir buçuk nadir olarak da iki saat uyuduğu oluyor. Bir aydır tek uykuya geçtik, kendisi birden öyle uyumaya başladı aslında. Gece uykusu da 21.30-22.30 arasında gidip geliyor.
Bende dünden beri deli gibi uyku eğitimi araştırması yapıyorum. Artık kafayı yiyecek duruma geldim gece en az 20 defa ağlayarak uyanıyor geri de kendi uyumuyor illa sallanmak istiyor, ayağımdan indirince hemen uyanıyor. Hala gece beslenmesi yapıyoruz onu bıraktırmam, uyku eğitimi vermem lazım ama bir türlü cesaret edip başlayamıyorum, böyle de çok yıpranıyorum. Üç, beş uyku eğitmeninden fiyat aldım ama fiyatlar çok uçuk. O kadar para vermeye değer mi yoksa kendim yapabilir miyim o ikilemdeyim şuan.